bilder av norske jenter nakene norske jenter

Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum» .. de går i følge med familie offentlig og de tar definitivt ikke semi- nakne bilder av seg selv. Her spres nakenbilder av unge norske jenter - mot deres vilje. Nå forteller en 19 år gammel kvinne om hennes livs mareritt. Jeg hrøte at det var masse norske bilder som var blitt hacket fra snapchat/ snapsave. Ikke, under noen omstendighet send nakne bilder av deg selv! . Gutter er vel mer interessert i å spre bilder av jenter enn omvendt, men.

Bilder av norske jenter nakene norske jenter - marianne aulie

Beklager, kan jo ikke beleiret stakkars foreldre med sånt, de har tross alt bare født og det skal vel ikke forventes mer da. Hun visste allerede at bildet var delt på nettstedet: bilder av norske jenter nakene norske jenter

Bilder av norske jenter nakene norske jenter - sex webcam

Hadde du tatt det som et kompliment? Jeg vet om flere kvinner som har benyttet seg av hevnporno. Jeg tror du er en av disse stokk dumme mennene som ikke vet hva vold er. Så lenge DU ikke laster opp nakenbilder som du har fått av en jente i nabolaget, så tror jeg du kan følge deg rimelig trygg.

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *